Mijn verhaal

Voordat ik het pad bewandelde van bewustwording en persoonlijke groei voelde ik me vaak somber, onrustig en leefde ik in mijn hoofd.

Fleur Mollink

Ik was altijd zoekende en ervoer geen rust en ruimte. Totdat ik in 2015 een half jaar op reis ging. Hier heb ik voor het eerst de verbinding met mezelf gevoeld. Ik was me destijds niet bewust dat de rust een uitwerking was van de verbinding met mezelf, met mijn kern, maar koppelde het aan het vrije leven als backpacker.

Toen ik thuis kwam schoot ik dan ook direct weer terug in de somberheid en onrust. Dit verschil was zo groot en ondragelijk, waardoor ik gedwongen werd om naar mezelf te kijken, naar binnen te keren. Vanaf het moment dat ik deze keuze had gemaakt kwamen er verschillende bewustwordingsprogramma’s, coaching en lichaamswerk op mijn pad. Naast dat het zeker niet de meest comfortabele weg is, voelde het voor mij direct als thuiskomen en bracht (en brengt) het me ontzettend veel rust, kracht, vertrouwen en vrijheid. Ik durf nu echt voor mezelf te kiezen en te leven naar mijn verlangens. Een van die verlangens is om anderen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en hiermee bij te dragen aan een wereld waarbij liefde en verbinding op de voorgrond staat. Dit geeft me enorm veel energie en vervulling en hoe fantastisch dat ik hier nu een bijdrage aan mag leveren in de vorm van mijn eigen onderneming!

Fleur betekent bloeien. Bloeien staat voor mij voor groeien, ontwikkelen, vrij zijn, levenslust, voluit leven, vreugde. Om volledig te kunnen bloeien is bewustwording nodig. Vanuit hier is de naam Bloei Bewust geboren.

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd als Maatschappelijk werker en heb ruim 6 jaar in de hulpverlening gewerkt. Daarnaast ben ik opgeleid tot Integraal coach en Transformatie coach.  Mijn eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling  staat nooit stil, ik blijf hier namelijk aandacht voor houden. Zo bezoek ik zelf ook regelmatig een coach en blijf ik me verdiepen op professioneel gebied.

Ik kijk ernaar uit om met je mee te kijken en jou te ondersteunen op het prachtige pad van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling: voor mij de essentie van het leven!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag kennismaken?

Je kunt me bellen of een bericht sturen, dan kijken we samen waar jouw behoefte ligt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. Ik vertel je graag meer over het gebruik van cookies en jouw privacy.