Coaching

Het is mijn missie om jou te laten voelen dat je zelf weer verbinding kunt maken met jouw kern waardoor je rust, vertrouwen en vrijheid kunt ervaren. Daarnaast bied ik je de ruimte om alles wat je voelt en ervaart er te laten zijn.

Tijdens de coaching heb ik aandacht voor:

Integrale aanpak

Lichamelijke, emotionele, mentale, sociale en spirituele aspecten zijn met elkaar verbonden. Ik heb me dan ook gespecialiseerd in een holistische, integrale aanpak zodat ik jou in je proces van ontwikkeling zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Patronen

Als je in contact bent met jezelf ervaar je meer innerlijke rust, vertrouwen, levenslust, passie, liefde, vrijheid, vreugde, lichtheid, verbondenheid. Door verschillende ervaringen in ons leven ontwikkelen we patronen die ons in de weg staan om dit te voelen. Patronen die voor onrust en spanning zorgen. We staan stil bij deze (onbewuste) patronen zodat je deze kunt doorbreken en andere keuzes kunt maken. We ont-wikkelen de patronen zodat je weer in contact komt met jouw kern.

Voelen

Ik bied je tijdens de sessies de ruimte om alles wat zich aandient er te laten zijn en te voelen. We zijn
namelijk geneigd om onze emoties te onderdrukken omdat het niet comfortabel voelt en we geleerd hebben ze weg te stoppen. Het enige wat een emotie wil is gevoeld worden, er zijn, je iets vertellen, om hem vervolgens te kunnen laten gaan. Hierna volgt ontspanning en een gevoel van ruimte. Wanneer je in contact staat met je gevoel en alles er laat zijn zoals het is, kom je in een flow terecht waarbij alle emoties op natuurlijke wijze door je heen stromen.

Verlangens

 Wanneer je patronen doorbreekt en in contact staat met je gevoel, dienen zich behoeften en verlangens aan. 
Dit zijn de richtingaanwijzers naar een leven dat aansluit bij jouw kern.
We zullen stilstaan bij jouw behoeften en verlangens en het vervullen hiervan zodat je een leven kunt leiden waar jij blij van wordt.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag kennismaken?

Je kunt me bellen of een bericht sturen, dan kijken we samen waar jouw behoefte ligt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. Ik vertel je graag meer over het gebruik van cookies en jouw privacy.