blogbericht

De Fontein

Een boek die veel mensen al hebben gelezen. Een tijdje geleden las ik hem voor het eerst en ik vind het ook een enorme aanrader! Als je meer inzicht wil hebben in je familiesysteem en wat jouw plek hierin is, zou ik dit boek zeker gaan lezen. Els van Steijn omschrijft dat het essentieel is om op de juiste plek in jouw familiesysteem te gaan staan om het jezelf goed te laten gaan. Ze omschrijft dat veel mensen onbewust niet op de juiste plek staan, waardoor ze op allerlei vlakken problemen kunnen ervaren. Dit boek geeft inzicht in familiepatronen en verteld wat je kunt doen om op jouw plek te staan.

Ik ben benieuwd welke inzichten jij uit het boek haalt!

Liefs Fleur

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. Ik vertel je graag meer over het gebruik van cookies en jouw privacy.